WANNET Kft.

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ma 2020. február 17., hétfő, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Hírek

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek Módosításáról

Tisztelt Előfizetőnk!

Ezúton értesítjük az ÁSZF jogszabályi változásoknak megfelelő módosításáról, mely 2015.12.01. dátummal lép hatályba.

 

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek Módosításáról

Tisztelt Előfizetőnk!

Ezúton értesítjük az ÁSZF jogszabályi változásoknak megfelelő módosításáról, mely 2018.03.08. dátummal lép hatályba.

 

A NETEN IS KÖZLEKEDJÜNK OKOSAN!

Díjmentes szűrőszoftverrel segítjük a gyermekek biztonságos internethasználatát

Önnek van kisgyermeke? Ugye félti egyedül átengedni az úttesten? És az interneten mégis hagyja őt védtelenül bolyongani?

A nyári vakáció beköszöntével több szabadidejük van a gyerekeknek – ilyenkor nemcsak a táborok, hanem a net is számtalan lehetőséget kínál a szórakozásra, a világ felfedezésére, sőt új ismeretségek szövődésére is. Az internet tehát igazi kincsesbánya.

Vajon miért gondolja mégis minden harmadik megkérdezett édesanya, hogy a „háló” káros és veszélyes lehet gyermeke számára?

A szülők – felelősségüket átérezve – joggal tartanak attól, hogy a gyerek még nem ismeri az internetes közlekedés minden fortélyát. Hogyan lehetséges mégis, hogy – egy friss felmérés szerint – hazánkban már minden második 7-10 éves gyermek, sőt még a 7 éven aluliak közül is minden tizedik egyedül is szokott internetezni!? Ez óriási szám, a féltés tehát nem alaptalan – de jó tudni, hogy a segítség több irányból is jöhet.   

Ahogy a szülői gondoskodás más területein, az internet esetében is az a legszerencsésebb, ha a gyermek a szülővel együtt teszi meg az első lépéseket, aki később sem engedi el teljesen csemetéje kezét. Segít neki, hogy merre induljon, mit kerüljön el, és a későbbiekben is tud róla, hol jár, mit csinál a világhálón. Beszélgessen vele bizalommal és nyitottsággal, fedezzék fel együtt a számtalan lehetőséget! Az állandó személyes jelenlét persze nem lehetséges – és nem is indokolt.

A gondoskodásra ugyanis ma már a távolból is van mód. Erre ajánlunk most ingyenes, könnyen letölthető szűrőprogramokat, melyek a nap 24 órájában – akár több hordozható eszközön is egyszerre – felügyelik gyermeke internetezését.

Bővebben...

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek Módosításáról

Tisztelt Előfizetőnk! 

A WANNET Kft. Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban ÁSZF) 9.2.4 pontja alapján ezúton értesítjük az ÁSZF módosításáról, mely 2013.03.28.-al lép hatályba. 

Bővebben...

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek Módosításáról

Tisztelt Előfizetőnk! 

A 2003. évi C. törvény 132.§ (4), (5) és a WANNET Kft. Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban ÁSZF) 9.2.4 pontja alapján ezúton értesítjük az ÁSZF módosításáról, mely 2013.02.15.-el lép hatályba. 

Bővebben...

Oldal 1 / 3