WANNET Kft.

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Ma 2020. február 17., hétfő, Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.

Üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk a legrégebben üzemelő számítástechnikai vállalkozás Tiszaújvárosban. Fő tevékenységünk: IT szolgáltatások úgymint hálózat építés, tervezés, üzemeltetés, Internet szolgáltatás. Vállalkozásunk üzlethelységgel, szervizzel, kiterjedt ügyfélkörrel, hozzáértő munkatársakkal rendelkezik.

Tiszaújváros főutcáján, modern üzlethelységgel rendelkezünk, ahol ügyfélszolgálati irodánkat is üzemeltetjük.

Üzletünk - a WANTECH Műszaki Szaküzlet - a számítástechnikai termékek mellett a Triple-Play (Internet – TV – Telefon) szolgáltatáshoz kapcsolódó termékek árusításával foglalkozik. Kiemelt termékcsoportjaink közé tartoznak a hálózati eszközlök, multimédia lejátszók, játékkonzolok, háttértárak és házimozi rendszerek.

Amennyiben bármilyen kérdése, kérése merülne fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérem forduljon bizalommal szakértőinkhöz. Elérhetőségünk az Ügyfélszolgálat menüpont alatt található.

Reméljük, hogy virtuális látogatása után üzletünkben személyesen is találkozhatunk Önnel!

Változás a csekkes befizetésben

A fizetési határidő előtt legalább két munkanappal érdemes ezentúl befizetni a sárga csekket egy újonnan életbelépett jogszabályi változás miatt.

A módosítás értelmében már nem a befizetés napja számít a teljesítés dátumának, hanem amikor a befizetett összeg megérkezik a kedvezményezett számlájára. A Magyar Posta a készpénz-átutalási megbízások keretében átvett készpénzt két munkanapon belül írja jóvá a szolgáltatók bankszámláján. Így a jövőben a fizetési határidő előtt legalább két munkanappal szükséges befizetni a csekket, hogy az összeg időben megérkezzen a WANNET Kft. számlájára. Például ha 2010. június 23. szerepel fizetési határidőként a csekken, akkor azt 2010. június 21-ig ajánlott befizetni.

A módosítás a 2009. évi LXXXV. Törvény értelmében 2010. május 1-vel lépett életbe.

Share

1749 vagy 1752

Eddig több százezren hívták a segélyvonalakat. Ha segítenének az árvíz által sújtott területen élőknek, hívják a segélyvonalakat.

Továbbra is élnek a segélyvonalak: a 1749-es, illetve a 1752-es szám tárcsázásával Önök 200, illetve 250 Forinttal segíthetnek a bajbajutottakon.

Segíthetnek szöveges üzenettel is: az „ARVIZ” vagy „ÁRVÍZ” szót kell elküldeni a 1749-es számra.

Az 1752-es Nemzeti Segélyvonalat egyelőre csak vezetékes telefonról és a T-Mobile hálózatából lehet hívni!

Minden munkanap 8:00 és 20:00 között várják a Vöröskereszt munkatársai is az árvízkárosultak és a rászoruló családokon segíteni szándékozók hívásait a 06 80 911 070-es információs zöld számon.

A Magyar Vöröskereszt továbbra is várja a felajánlásokat a K&H Bank 10405004-00026547-00000000 számlaszámán.

Share

Oldal 4 / 4